Virrat

Pirkanmaan maakunta
Löydä Virtain parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Virroilla

Virrat on reilun 6 800 asukkaan kaupunki Pohjois-Pirkanmaalla, Länsi-Suomen läänin keskipisteessä. Se sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella, noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta, Seinäjoelta ja Jyväskylästä. Virrat on Suomen virallinen juhannuskaupunki ja suosittu kesäkaupunki, joka tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

Virtain on satojen järvien paikkakunta: alueella on yli 300 järveä ja 1 000 kilometriä rantaviivaa. Täällä voit asua viihtyisästi ja turvallisesti upeiden luonnonmaisemien keskellä. Torisevan rotkojärvet ovat suosittu nähtävyys, jotka ovat kuuluisia jylhistä kallioistaan ja äkkijyrkistä rannoistaan. Keskisuomalaiset piirteet näkyvät maaston suurissa korkeuseroissa, laajoissa metsäalueissa sekä lähinnä järvien rannoille keskittyneessä asutuksessa.

Perinteisiä kesätapahtumia Virroilla ovat mm. Juhannusmarkkinat, MuksuFestarit sekä KesäVirratSoi. Talvisin Pukkivuoren hiihtokeskuksessa voi hiihtää ja lasketella. Höyrylaiva Tarjanne kuljettaa matkustajat Runoilijantien kauniisiin järvimaisemiin, ja Marttisen saaren Perinnekylässä voi retkeillä entisaikojen maalaismaisemissa. Tervetuloa viihtymään Virroille!