Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Seinäjoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Seinäjoella

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, jossa on tilaa monenlaisille ajatuksille, toimeliaalle yrittäjyydelle ja inspiroivalle kulttuurille – tilaa kaikelle hyvälle.

Seinäjoelle saapuminen on helppoa ja tarvittavat jatkoyhteydet ovat monipuoliset. Junat, bussit ja taksit tavoitat Matkailukeskuksesta (VR, Matkahuolto).

Vuosittain vietettävät Seinäjoen Tangomarkkinat kokoavat yhteen kaikenikäiset tanssin ja laulun merkeissä. Tai kiinnostaako draama teatterilavan puolella? Seinäjoen Kaupunginteatterissa pyöritetään korkealaatuisia esityksiä, joista nautit ystävien, perheen ja työporukan kesken. Seinäjoen Ravikeskus tarjoaa vauhdin hurmaa hummien muodossa. Vai oletko enemmänkin rallikansaa? Seinäjoen Vauhtiajot on koko perheen tapahtuma, jossa riittää ihmeteltävää ja koettavaa.

Arkkitehti Alvar Aallon kädenjälki näkyy vahvasti kaupungissa. Vaikuttava Lakeuden Risti, seurakuntakeskus, kaupungintalo, kirjasto, virastotalo, teatteri sekä suojeluskuntatalo ovat kaikki maailman mainettakin niittäneen Aallon käden jälkeä.