Kihniö

Pirkanmaan maakunta
Löydä Kihniön parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kihniössä

Kihniö on pieni ja pirteä paikka, jossa elämänmeno on mukavan mutkatonta. Palvelut ovat hyvin järjestetty kunnassa, ja hyvät yhteydet muihin alueen palveluihin ja virkistyksiin ovat sopivasti käden ulottuvilla.

Hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Parkanoon, Poriin, Tampereelle ja Jyväskylään mahdollistavat kestävän pohjan yritystoiminnalle. Yrittäjiä tuetaan kunnassa monin tavoin, esimerkiksi Parkanon ja Kihniön yhteinen elinkeinoyhtiö, Kehitys-Parkki tukee alueen elinkeinorakennetta sekä pyrkii kehittämään ja edistämään alueen yritysten edellytyksiä toimia.

Kihniö on suosittu mökkikunta. Ja miksipä ei olisi! Pinta-alaansa nähden Kihniössä riittää yllin kyllin kauniita vesialueita ja vehreää maastoa. Kalaisat taimenkosket ja upeat hiekkarannat houkuttelevat harrastamaan koko perheen. Myös melontaa kannattaa kokeilla. Käskyvuoren näköalapaikalta on hyvät näkymät kauniisiin maisemiin.

Majoitus Kihniö – jos tarvitset lisätietoa alueen majoitusmahdollisuuksista tai vaikkapa aktiviteeteista, yrityksistä tai kulttuuritapahtumista, löydät niitä tekemällä hakuja Fonecta.fissä. Suosittu on majoituspaikka alueella on esimerkiksi Pyhäniemen loma-asunnot.

Kihniö on sopivan kokoinen paikka olla ja yrittää. Tasokas koulu, hyvä päivähoitotilanne ja edulliset tontit ovat kunnan vahvuuksia. Tervetuloa siis Kihniöön!