Ähtäri

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Ähtärin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Ähtärissä

Mitä tulee ensimmäisenä mieleen Ähtäristä? Kyllä vain, Ähtärin eläinpuisto on varsin tunnettu paikka kaikenikäisten keskuudessa. Täällä monet ovat käyneet, toiset jopa useammin, ja toiset vasta haaveilevat tulevasta elämysmatkasta.

Majoitusmahdollisuudet Ähtärissä on hyvät. Esimerkiksi Hotelli Mesikämmen, Ähtäri Zoo Camping ja Naava Resort tarjoavat makoisat yöpymismahdollisuudet kaikenkokoisille ryhmille.

Ähtäri Golf tarjoaa aloittelijoille sekä kokeneille pelaajille huikeat maastot golfin peluuseen. Taiteesta kiinnostuneille Pirkanpohjan taidekeskus tarjoaa kuvanveistäjä Eero Hiirosen perusnäyttelyn lisäksi erilaisia vaihtuvia näyttelyitä. Myös Ähtärin harrastajateatteritoiminta on vilkasta, paikkakunnalla on jopa 150 aktiivista harrastajanäyttelijää joiden toteutuksiin voit tutustua taajaan tahtiin.

Ähtärissä retkeilet, kalastat, veneilet ja hiihdät upeissa maisemissa. Metsä-, järvi- ja mäkimaisemat houkuttelevat luontoon yksin, kaksin, perheen ja ystävien kesken. Haluaisitko muuttaa näihin maisemiin? Katso esimerkiksi Ähtärin kaupungin tarjoamat edulliset tonttimaat.