Keuruu

Keski-Suomen maakunta
Löydä Keuruun parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Keuruulla

Keski-Suomessa sijaitseva Keuruu on noin 9 800 asukkaan kaupunki Keski-Suomen vehreissä metsä- ja järvimaisemissa. Kaunis luonto tarjoilee hyvät puitteet monenlaiseen tekemiseen ja näkemiseen, mitä alueen palveluiden ja elämysten järjestämisessä on hyödynnetty.

Esimerkiksi Keurusselkä-järvellä nautitaan kesäaikaan sisävesiristeilyistä ja kanoottiretkistä, ja Keurusselän Liikuntapuistossa ulkoillaan ja harrastetaan monenlaisia lajeja. Talvisin tienoilla on tarjolla loistavat ladut hiihtämiseen.

Keuruulla sijaitsee myös maailman suurin Höyryveturipuisto, joka on samalla rautatieaiheinen huvipuisto. Museoita ja kirkkoja löytyy seudulta taiteen, historian sekä rauhoittumisen hetkiin. Hauskuutta riittää puolestaan resiinaretkillä.

Keuruun ovat löytäneet monet loma-asukkaat, ja kaupungissa onkin useita vapaa-ajan asuntoja. Asumiseen on tarjolla esimerkiksi upeita ranta- tai maaseututontteja. Kaupunkiin saapuminen onnistuu kätevästi julkisilla sekä junalla että linja-autolla.