Kauhava

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Kauhavan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kauhavalla

Etelä-Pohjanmaan sydämessä, Seinäjoen seutukunnassa, sijaitseva Kauhavan kaupunki on toimelias ja vireä kauppa- ja kulttuurikeskus. Yli 16 000 asukkaan Kauhavalla on keskeinen asemansa ns. Pohjanmaan radalla. Hyvät kulkuyhteydet niin junalla kuin maanteitse määrittelevätkin kauhavalaisten ja lähikuntien asukkaiden arkea. Täällä ideat kukkivat niin kulttuurin kuin yritysten muodossa.

Kauhavan kaupunginkirjastosta ja muissa alueen kirjastoista löydät tietoa ja tunnelmaa. Järvilakeuden kansalaisopiston ja Härmänmaan musiikkiopistossa voit opetella uusia taitoja harrastusten muodossa tai hakea vaikkapa lisäsisältöä työnkuvaasi.

Kauhavan Puukko- ja tekstiilimuseossa voit tutustua puukonteon eri vaiheisiin. Kaupunki on myös tunnettu laadukkaiden tekstiilien kautta. Omaa käsityöinnostustasi voit kohennella Lankavan (ent. Kauhavan Kangas-Aitta) lankamaailmasta.

Alueen historiasta kertoo myös Kauhavan LentoHotelli, joka tarjoaa laadukkaita majoituspalveluita. Rentouttavassa Härmän Kylpylässä hemmottelet yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Kauhava majoitus – lisätietoa majoitusmahdollisuuksista, aktiviteeteista, yrityksistä ja tapahtumista löydät tekemällä hakuja Fonecta.fissä.