Lapua

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Lapuan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Lapualla

Lapua on toimelias kaupunki Etelä-Pohjanmaalla, monipuolisen kulttuurin ja yritteliään mielen kehto. Idyllistä miljöötä ja vaihtelevuutta luovat laajat peltoaukeat, kvartsiittikohouma Simpsiö ja vehreä jokilaakson alue.

Suosittu Jokilaakson Matkailupuutarha lumoaa etenkin kesäkaudella puutarhaintoilijat, hyötykasveista kiinnostuneet sekä muuten vaan vehreistä jaloittelumaisemista kiinnostuneet. Talvisin Simpsiön Hiihtokeskuksessa riittää iloa ja riemua menevien harrastusten parissa.

Kulttuurikeskus Vanha Paukku on ainutlaatuinen kulttuuri- ja yrityskeskus entisen patruunatehtaan tiloissa. Kirjasto, museot, valokuvakeskuksen galleria ja mielenkiintoiset myymälät sijaitsevat alueella. Korkealaatuisista tekstiileistään tunnettu Lapuan Kankurit, sijaitsee myös täällä.

Lapuan rautatieasemalta on hyvät yhteydet lähikuntaan Seinäjoelle, itään Jyväskylään, pohjoiseen Ouluun kuin pääkaupunkiseudulle ja laivayhteyksien Turkuun.

Lapua majoitus – lisätietoa yöpymismahdollisuuksista sekä aktiviteeteista, yrityksistä ja kulttuuritapahtumista löydät tekemällä hakuja Fonecta.fissä.