Heinola

Päijät-Hämeen maakunta
Löydä Heinolan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Heinolassa

Noin 19 000 asukkaan Heinola on sanojensa mukaan pieni kaupunki isolla elämällä. Heinolalla on kansallinen kaupunkipuisto -nimitys, joka on saatu luonnon, hoidettujen viheralueiden, rakennetun ympäristön ja kaupunkikulttuurin ansiosta. Heinolaa pidetään varsin luonnonkauniina kaupunkina.

Vierailijalle Heinolasta löytyy useita ravintola-, majoitus- ja käyntikohteita; museot, vanhan ajan idyllinen vohveliravintola Harjupaviljonki, veden äärellä sijaitseva RantaCasino, Heinolassa Jyrää -musiikkifestivaali, laavut ja retkeilyreitit sekä monet muut houkuttelevat katsomaan ja kokemaan.

Asukkaalle Heinola tarjoaa helposti ja nopeasti saavutettavat palvelut sekä upean luonnon koski- ja harjumaisemineen, johon on kaupungin keskustasta vain muutama askel. Kouluja löytyy mukavasti peruskoulusta alkaen lukioon ja monialaisiin ammattiopintoihin, samoin liikuntapaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia.