Mäntyharju

Etelä-Savon maakunta
Löydä Mäntyharjun parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Mäntyharjulla

Mäntyharju on luonnonkaunis maalaispitäjä Etelä-Savossa. Se on ensimmäinen etappi Järvi-Suomessa ruuhka-Suomesta päin tullessa. Siellä vilkas kulttuurielämä yhdistyy kauniin jylhään luontoon järvien syleilyssä. Noin 6 000 asukkaan kunta sijaitsee 5-tien välittömässä läheisyydessä, ja myös junalla pääsee kätevästi sekä pohjoiseen että etelään.

Mäntyharjulla voi nauttia taiteesta, luontoelämyksistä, hyvistä palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Taidekeskus Salmela, Iso-Pappilan museoalue, Miekankosken Uittotupa ja -museo, Veteraanipuisto ja korsumuseo, Tyryn viinitila, Voikoski sekä Repoveden kansallispuisto.

Mäntyharju tarjoaa kattavat peruspalvelut kaikenikäisille sekä vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia moneen makuun. Mäntyharjua on kehuttu yhdeksi Suomen parhaaksi mökkikunnaksi, koska tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja vapaa-ajanasumiseen. Kunnassa onkin enemmän kesämökkejä kuin vakituisia asuntoja, ja mökkiläisten ansiosta kunnan väkiluku jopa kolminkertaistuu kesäaikaan.

Tervetuloa ihastumaan Mäntyharjuun!