Pertunmaa

Etelä-Savon maakunta
Löydä Pertunmaan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Pertunmaalla

Tervetuloa Pertunmaalle, Savon eteläisimpään kärkeen! Täällä 1 700 asukkaan kunnassa eletään arkea sopivan matkan päässä isommista kaupungeista ja nautitaan rentouttavista kesälomapäivistä. Pertunmaalla on näet yli 1 700 loma-asuntoa.

Pertunmaalla pääset puhtaan luonnon ja kalarikkaiden vesien äärelle. Nautit myös tapahtumista, kuten Pertun Päivistä, Pihaporinoista ja juhannusjuhlista. On markkinoita ja kaikkea kivaa muuta tekemistä.

Voit käydä myös katsastamassa muutamat kulttuuri- ja historiakohteet. Näitä ovat esim. Vanha-Rantala talomuseo ja Kuuselan Kalmisto. Käsityöpuoti Talvikista, Pertunmaan keskustasta, teet upeita käsityö- ja lahjatavarahankintoja.

Pertunmaan tavoitat helposti. Kun näet ABC Kuortin, olet jo seudulla. Helsingistä matka taittuu parissa tunnissa Lahden ja Heinolan moottoriteiden ansiosta, ja lähin juna-asema löytyy Mäntyharjulta 30 km päästä.