Iitti

Päijät-Hämeen maakunta
Löydä Iitin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Iitissä

Iitti on idyllinen maalaiskunta Lahden ja Kouvolan välissä, jonne matka taittuu nopeasti junalla tai valtateitse lähikaupungeista ja Helsingin seudulta.

Iittiin saapuvan eteen avautuvat rikkaat vesistöt ja rehevät metsät, joissa riittää luontoelämyksiä ympäri vuoden. Retkeily, veneily, hiihto ja muut aktiviteetit onnistuvat luonnon omilla reiteillä, mutta myös rakennettuja liikuntapaikkoja on tarjolla runsaasti.

Iitissä osataan järjestää menestyviä tapahtumia, joista esimerkkinä vuosittaiset Iitin musiikkijuhlat. Muita tunnelmallisia hetkiä tarjoavat mm. 1600-luvun kaunis puukirkko ja rauhallinen kirkonkylän miljöö.

Asukkaille Iitti on kompakti kokonaisuus, jossa elo käy turvallisesti viihtyisässä ympäristössä – Iitistä onkin valittu mm. Suomen kaunein kylä! Palvelut ovat lähellä, eikä suurempien naapurikuntienkaan tarjonta ole kaukana tarpeen tullen.