Asikkala

Päijät-Hämeen maakunta
Löydä Asikkalan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Asikkalassa

Asikkala on Päijät-Hämeessä sijaitseva reilun 8 000 asukkaan kunta. Tämä ”Päijänteen portti” on myös lomailijoiden mieleen, sillä Asikkala on erittäin suosittu mökkikunta. Mahtavat vesistöt ja kaunis luonto tarjoavat erinomaiset puitteet rauhoittumiseen, retkeilyyn, veneilyyn ja kalastusretkiin.

Aurinkovuoren virkistysalue ja pitkä Kalmarinranta ovat mieluisia ajanvietto- ja aktiviteettikohteita. Samoin Suomen kaunein maisemareitti, joka lähtee kuntakeskus Vääksystä pohjoiseen. Sieltä löytyy myös Päijänteen kansallispuiston alueita. Vääksyssä on niin ikään idyllisten pikkuputiikkien ja kiehtovan kulttuuritarjonnan keskittymiä.

Asikkala on tunnettu ihastuttavista pikkukylistä. Asumiseen voi valita palveluien läheisyyden tai rauhalliset maalaistienoot. Lapset voivat käydä koulunsa aina peruskoulusta lukioon tai ammattiopistoon, joten Asikkala on erinomainen valinta juurikin lapsiperheiden asuinpaikaksi.