Hartola

Päijät-Hämeen maakunta
Löydä Hartolan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Hartolassa

2 900 asukkaan Hartola on kunta, joka sijaitsee Etelä-Päijänteellä. Päijänteen upea luonto ja puhdas vesistö tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia retkeilyyn, melontaan, veneilyyn ja kalastukseen.

Sijainti Päijänteellä onkin yksi kunnan vetovoimatekijöitä, jonka varaan on rakennettu monipuolisia matkailupalveluja. Majoitusta tarjoaa esim. kirkasvetisen Tainionvirran rannalla sijaitseva Gasthaus-Camping Koskenniemi. Talviseen tekemiseen Hartolassa on koko perheelle sopiva hiihtokeskus Purnu.

Hartola ei vaivu talviuneen kesän loputtua. Joka syyskuu kunnassa järjestetään Suomen suurimmat maalaismarkkinat, jonne saapuu satoja kauppiaita ja iloista markkinakansaa. Tekemistä ja käyntikohteita löytyy ympäri vuoden.

Hartolassa asutaan turvallisissa ja viihtyisissä tunnelmissa. Pääosa palveluista ja kouluista löytyy kirkonkylältä, mutta myös kylien palveluihin on panostettu.