Viitasaari

Keski-Suomen maakunta
Löydä Viitasaaren parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Viitasaarella

Viitasaari on reilun 6 000 asukkaan maaseutukaupunki Keski-Suomessa, kuvankauniin Keitele-järven rannalla, Keiteleen ja Äänekosken naapurissa.

Viitasaarella viihdytään Viitasaari Areenalla, jonka on kulttuurin, urheilun, konserttien ja messujen tapahtumapaikka. Sahis eli Savivuoren Hiihtokeskus on puolestaan laskettelun ja muiden talvilajien ystävien ykköspaikka. Kaupungin erityisyys on niin ikään mielenkiintoinen Keksintöjen viikko, jossa keksijät, keksinnöt ja kävijät kohtaavat.

Keitele-järven rannalla sijaitseva Tervamäen kappeli on taasen helmi, jossa kirkollisten toimitusten lisäksi järjestetään esimerkiksi konsertteja. Luonnon keskelle on rakennettu myös Tuulensuun veistospuisto. Luonto ylipäätään tarjoaa Viitasaarella ihania paikkoja aina retkeilystä marjastukseen ja moneen muuhun.

Viitasaari on mainio valinta niin asumiseen, matkailuun kuin mökkeilyyn. Maaseutu ja kaupunki yhdistyvät siellä sujuvasti, ja kävijäkään ei kerkeä kyllästymään monenlaisten tapahtumien ja kohteiden keskellä.