Kivijärvi

Keski-Suomen maakunta
Löydä Kivijärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kivijärvellä

Keski-Suomen Suvipitäjäksi tituleerattu Kivijärvi sijaitsee Suomenselän alueella. Siellä asukkaita ja vierailijoita hellivät runsaat vesistöt, kalarikkaat järvet ja karun kaunis luonto. Moni kesämökkiläinenkin on ottanut kunnan omakseen. Kivijärven 1 100 asukkaan väkiluku kasvaa nimittäin merkittävästi lomasesongin saapuessa vapaa-ajan asukkaiden myötä.

Kivijärvi kuuluu Kinnulan, Pihtiputaan ja Viitasaaren kanssa Lomaseutuun, joka on upeiden luontokohteiden ja palveluiden keskittymä. Hannunkiven lomakylä Kivijärven rannalla on kunnan ykköspaikka, jossa viihtyvät ulkomaisetkin vierailijat. Sieltä löytyy tasokkaita vuokramökkejä, talvisin erinomaiset hiihtoladut ja kesäisin esimerkiksi hyvät kala-apajat. Salamajärven kansallispuisto kuuluu niin ikään Kivijärven kärkikohteisiin erämaan tarjoamalla rauhallaan.

Kivijärvelle on helppo piipahtaa tai jäädä pidemmäksikin aikaa. Sitä halkoo Suomenselkätie Tampereelta Ouluun sekä Pohjanmaalta Joensuuhun vievä Sinin tie. Suomenselän Lentokenttä sijaitsee myös Kivijärvellä.