Pihtipudas

Keski-Suomen maakunta
Löydä Pihtiputaan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Pihtiputaalla

Reilun 4 100 asukkaan Pihtiputaalle matkaa moni Suomi-reissun päälle lähtevä ja kesämökkeilijä. Tänne Keski-Suomen pohjoisimpaan kuntaan, Sydän-Suomeen, houkuttelevat upeat, puhtaat ja suuret järvet sekä Niemenharjun mahtavat harjumaisemat.

Pihtiputaalla sijaitsee maailman kauneimmaksi liikenneasemaksi valittu Matkailukeskus Niemenharju. Sieltä löytyy mm. camping- ja caravanalue, moderni mökkialue, hotelli, kalastuspuitteet ja monet muut matkailupalvelut, joiden ansiosta keskus on syystäkin kunniansa ansainnut!

Jos luonnon rauhasta kaipaa vipinän keskelle, löytyy Pihtiputaalta tunnettuja tapahtumiakin. Olet varmaankin kuullut urheilujuhla Keihäskarnevaaleista? Myös Riihirock ja ravit ovat seudun kärkitapahtumia. Vastapainoa tarjoaa Suomen ensimmäinen matkailijoiden Elämäjärven Hiljentymiskirkko.

Shoppailijan ei tarvitse lähteä Pihtiputaalta tyhjin käsin. Kauppakeskus Outlet Putaanportissa voi tehdä hienoja löytöjä laatumerkkien outlet-myymälöistä. Löytyypä Pihtiputaalta myös kiinnostavia merkkejä menneiden aikojen elämästä, sillä kunnan alueelta on tehty kivikautisia asuinpaikkalöydöksiä.

Kaiken tämän ja monen muun mukavuuden tavoittaa helposti Nelostien varrelta niin etelän kuin pohjoisen suunnalta.