Keitele

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Keiteleen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Keiteleellä

Vajaan 3 000 asukkaan Keitele on maaseutukunta Nilakka-järven kainalossa, Sinisen tien eli kansainvälisen, Suomen vanhimman matkailureitin varrella. Tie kulkee Norjan, Ruotsin ja Suomen läpi Venäjälle.

Keiteleellä on hyvä harrastaa ja nauttia erilaisten aktiviteettien antimista. Kunta on saanut kiitosta mm. hyvin pidetyistä hiihtoladuista. Tarjolla on myös motocrossrata vauhdin nälkään ja vireät hevosurheilupiirit. Vesireitit vievät Päijänteelle asti, laskettelurinne löytyy noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Lossisaaren matkailukeskus on ykköspaikka lomailuun ja virkistäytymiseen. Keitele-päivät viihdyttävät vuosittain pirteällä tapahtumatarjonnallaan.

Asuinpaikkana Keitele on viihtyisä, väljän asumisen tyyssija keskellä luontoa. Turvallinen ympäristö houkuttelee eritoten lapsiperheitä, ja työpaikkaomavaraisuus on vahvaa. Keitele on toiminnallaan saavuttanut useita kansainvälisiä palkintoja.