Kannonkoski

Keski-Suomen maakunta
Löydä Kannonkosken parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kannonkoskella

Pienellä Kannonkoskella on isosti elämää. 1 400 asukkaan kuntaan, Keski-Suomeen, saapuu kesäisin runsaasti mökkeilijöitä, jotka nauttivat järviseudun kirkkaista vesistä ja luonnon rauhasta. Mökeillä vietetään yhä enenevissä määrin aikaa myös lomasesonkien ulkopuolella.

Luonnosta löytyy Kannonkosken parhain anti. Esimerkiksi Hilmonjoki on maankuulu perhokalastus- ja heittokalastuspaikka, ja hiihtämiseen on hyvät latuverkostot - kutsutaanhan pohjoista Keskis-Suomea ”pikku Lapiksi”.

Pelimannimusiikilla on tärkeä rooli ja pitkät perinteet Kannonkoskella, jota juhlistetaan mm. Antin Soitto -pelimannijuhlalla. Musiikin pyörteiden lisäksi kunnasta löytyy funkkis-arkkitehtuurin taidonnäyte, Kannonkosen kirkko, sekä monia muita kiintoisia kohteita.

Asukkaalle Kannonkoski tarjoaa leppoisan arjen juoksua. Ilmapiiri on erittäin perheystävällinen ja turvallinen, ja peruspalvelut ovat hyvällä tolalla.