Kinnula

Keski-Suomen maakunta
Löydä Kinnulan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kinnulassa

Kinnula on vajaan 1 700 asukkaan kunta. Monille Keski-Suomen kunnille tyypilliseen tapaan Kinnulakin on suosittu kesämökkipaikka. Mökkejä on alueella jopa yli 400. Eikä ihme, sillä Kinnulassa on puhdas luonto, kalarikkaat vedet, vehreät metsät, veneily- ja melontareittejä sekä retkipolkuja riittämiin.

Talvisin tarjolla on erittäin kattava moottorikelkkareitistö ja hiihtoladut, joilla järjestetään kilpailuja. Kinnulassa on myös Salamajärven kansallispuisto, joka kuuluu Suomen eteläisimpiin erämaa-alueisiin. Majoittuminenkin onnistuu luonnon helmaan, kuten idyllisiin metsä- ja järvenrantamökkeihin.

Kinnulaan tutustuva voi virkistyä luontokohteiden ohella vaikka vierailemalla Kotiseutumuseossa ja Vihtori Storckin taidehallissa. Jouluiseen aikaan Kinnulassa kävijä voi törmätä kunnan erikoisuuteen, resupukkeihin. Pukit ovat perinne nälkävuosilta, jolloin pukeiksi naamioitunutta väkeä kiersi kerjäämässä talosta taloon.