Vihti

Uudenmaan maakunta
Löydä Vihdin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Vihdissä

Uudellamaalla sijaitsevassa, noin 29 000 asukkaan Vihdissä on monta viehättävää tapaa elää, harrastaa ja matkailla. Vihdissä on turvallinen asuinympäristö, edullisempi hintataso kuin pk-seudulla ja vapaa-aikaan ihania ulkoilualueita.

Ykkösjuttuja Vihdissä on luonto ja sen mahdollisuudet aktiviteetteihin ja virkistymiseen. Esimerkiksi Nuuksion kansallispuisto on yli 200 neliökilometrin mittainen luonnon aarreaitta sekä patikointi- ja telttailualue. Vihti Ski Center on puolestaan pääkaupunkiseudun suurin laskettelukeskus, ja Vihti Golf Center tarjoaa tasokkaan golfradan ihastuttavissa maalaismaisemissa – onpa siitä kehittynyt vuosien varrella yksi Suomen suosituimmista golfkentistä!

Kulttuuriakin kelpaa Vihdissä ihastella. Nuuksion Jokilaaksosta löytyy kuvantekijä Maaria Marja Melinin kotigalleria. Ja tapahtumiakin piisaa, kuten kesäkauden päättävä Pimeiden kauppojen ilta kera myyjien, ravintoloiden ja esiintyjien. Suurin tapahtuma on kuitenkin Wuosisatamarkkinat, jossa kohtaavat vanha aika ja nykypäivä.

Vihdistä hurauttaa Helsinkiin 45 minuutissa ja sijainti Turun moottoritien varrella mahdollistaa matkaan lähtemisen muuallekin varsin vaivattomasti.