Karkkila

Uudenmaan maakunta
Löydä Karkkilan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Karkkilassa

Noin 9 000 asukkaan Karkkilassa vietetään vireän pikkukaupungin elämää. Asukkaille ja vierailijoille on tarjolla monenlaista nähtävää sekä koettavaa; 1800-luvun ruukki- ja työläiskulttuuriperinnettä, kauniita luontoreittejä, kalarikkaita vesistöjä sekä monia muita kiintoisia kohteita.

Karkkilassa sijaitsee mm. Ruukkimuseo Senkka, joka on valimoteollisuuden historian erikoismuseo. Kulonsuonmäen kaivos muistuttaa puolestaan 1800-luvun rautamalmin louhinta-ajasta. Yli 140-vuotias Bremerin myllytupa tuo tuulahduksen sekin menneiltä ajoilta, toimien nykyisin tapahtuma- ja tilaisuuspaikkana. Ruukkimiljöö on käyntikohteiden lisäksi erinomainen paikka majoittumiseen.

Karkkilassa on myös kuulut kalakosket, joista pääsee nauttimaan lenkkipolkujenkin muodossa. Villimpää viihtymistä kaipaavalle löytyy joka kesä järjestettävä Sunset Beach Party -festivaali.