Espoo

Uudenmaan maakunta
Löydä Espoon parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Espoossa

Saariston tunnelma, rikas kulttuuritarjonta ja monipuoliset tapahtumat. Järvet, maalaismaisemat ja erämaat. Nämä kaikki ovat Suomenlahden rannalla sijaitsevaa Espoota, Suomen toiseksi suurinta kaupunkia. Espoo on yksi pääkaupunkiseudun kaupungeista Helsingin, Vantaa ja Kauniaisten kanssa.

Espoon näkymiä voi ihastella 40 km pituisella Rantaraitilla, jonka varrelta löytyy virkistäytymispaikkoja, uimarantoja ja venesatamia. Ulkosaariin vievät saaristoveneet. Retkeilyyn oivallinen paikka on Nuuksion kansallispuisto.

Kulttuurin janon sammuttavat EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja Näyttelykeskus WeeGee. Espoon Metroareenalla pääsee seuraamaan puolestaan konsertteja ja urheilutapahtumia.

Nuorison mieleen on erityisesti kauppakeskus Isossa Omenassa sijaitseva Duudsonit Activity Park. Iso Omena tarjoaa myös runsaasti vaihtoehtoja shoppailuun. Aktiivisen päivän jälkeen voi lähteä rentoutumaan koko perheen voimin vesipuisto Serenaan, jonka mäet muuntautuvat talvisin laskettelurinteiksi.

Noin 277 000 asukkaan Espoossa asuminen käy monipuolisissa maisemissa. Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat erinomaiset. Koulutustarjonta on erittäin kattava aina yliopisto-opintoihin saakka.