Loppi

Kanta-Hämeen maakunta
Löydä Lopen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Lopella

Lopella viihtyvät mainiosti niin asukkaat, yrittäjät kuin kesävieraat! Tämä vajaan 8 000 asukkaan kunta sijaitsee Etelä-Hämeessä vain noin reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:lta.

Lopella voi kesäiltaisin tunnelmoida iltatorilla, johon kuuluu monipuolinen koko perheen ohjelmatarjonta musiikkiesityksineen. Räyskälän lentokentällä järjestetään puolestaan runsaasti lentotoimintaa, ja suositulla Ison-Melkuttimen järvellä harrastetaan laitesukellusta. Komion luonnonsuojelualueella voi vaeltaa keskellä kauneimpia, rauhallisia luontomaisemia.

Kun nälkä yllättää, on Lopella runsaasti vaihtoehtoja niin kahvihampaan kolotukseen kuin suuremman vatsankurninnan vaimentamiseenkin. Majoittua voi vaikka Marskin Majan huvilassa ja samassa yhteydessä tutustua Mannerheimin kelohonkaiseen metsästysmajaan sekä nauttia muista kohteen oheispalveluista, kuten ravintolan herkuista ja saunan hellivistä löylyistä.

Loppi toivottaa kävijänsä lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan kuntaan ja sen tarjoamiin palveluihin, nähtävyyksiin sekä tapahtumiin!