Vesilahti

Pirkanmaan maakunta
Löydä Vesilahden parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Vesilahdessa

Tampereen kaupunkiseutuun kuuluva Vesilahti on puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Pyhäjärvi ja kymmenet muut järvet värittävät maisemia, jotka myös kunnan kesäasukkaat ovat löytäneet. Yli 4 000 asukkaan väkiluku jopa kaksinkertaistuu suven saapuessa mökkeilijöiden myötä.

Vesilahti on viehättävä paikka asua ja matkailla. Klaus Kurjen tielle, 20 km mittaiselle matkailureitille, voi lähteä niin itsenäisesti kuin oppaan johdolla. Samalla pääsee historiallisten, jännittävien kohteiden ja tarinoiden äärelle. Historiasta kuuluu havinaa myös jo viikinkiajalla asutussa Laukon kartanossa.

Narvan Markkinat, Perinnepäivät ja Rämsöön kylän kesäteatterin esitykset, uimaranta sekä kesäkahvila tarjoavat nekin erinomaiset puitteet viihtymiseen ja virkistymiseen. Vesilahdella on niin ikään monia muita viehättäviä kyliä, joiden toiminta on aktiivista ja elo rauhallista.