Sastamala

Pirkanmaan maakunta
Löydä Sastamalan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Sastamalassa

Sastamala on yli 25 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla. Se on vireä urheilu- ja kulttuurikaupunki, joka tunnetaan kauniista järvimaisemistaan ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksistaan. Sastamalan valtteja ovat myös keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet sekä maanteitse että rautateitse. Lähin lentoasemakin on alle tunnin ajomatkan päässä.

Turvallinen, pieni suuri kaupunki tarjoaa asukkailleen kehittyvät palvelut sekä viihtyisän ja monimuotoisen asuinympäristön. Sastamala on Suomen kirjapääkaupunki, mikä näkyy kulttuuripalveluiden laadussa. Yksi suurimmista teematapahtumista on vuosittain järjestettävät Vanhan kirjallisuuden päivät. Lasten suosikkikohde on Mauri Kunnaksen luoman piirroshahmon Herra Hakkaraisen talo.

Sastamalan oma urheilulaji on lentopallo, ja Vammalan Lentopallo (VaLePa) on voittanut useita Suomen mestaruuksia. Sastamalassa sijaitseva Ellivuori on yksi Suomen eteläisimmistä laskettelukeskuksista ja Lakeside Golf on Pirkanmaan suurin golfkeskus. Kaupungissa voi harrastaa myös kymmeniä muita lajeja eri liikuntapaikoissa ja yli 30 urheiluseurassa.

Tervetuloa asumaan, käymään tai yrittämään Sastamalaan!