Pirkkala

Pirkanmaan maakunta
Löydä Pirkkalan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Pirkkalassa

Pirkkala on vajaan 20 000 asukkaan kunta Pirkanmaalla, Tampereen kyljessä. Tilastojen mukaan se on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on kasvanut 2000-luvulla nopeimmin suhteessa väkilukuun. Valtatie 3:n, Tampereen seudun joukkoliikenteen sekä Tampere-Pirkkalan lentoaseman ansiosta kulkuyhteydet ovat erinomaiset eri puolille maata.

Järvien ympäröimässä Pirkkalassa kaupunkimainen elämä ja kodikas maalaiskunta kohtaavat. Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja asukkaat ovat maan kolmanneksi koulutetuimpia. Paikkakunta tunnetaan esimerkiksi kivi- ja rautakautisista muinaislöydöistään, vireästä urheilu- ja harrastustoiminnastaan sekä liike-elämän yrityskeskittymistään.

Pirkkalan veistospolku tutustuttaa taideteoksiin, joista monet ovat valmistuneet kansainvälisten veistostapahtumien yhteydessä. Kulttuurin ystäviä kiinnostavat myös paikalliset galleriat, ateljeet sekä museot. Esimerkiksi jäähalli, Pirkkalan vapaa-aikakeskus, luontopolut ja Golf Pirkkala tarjoavat monenlaista aktiviteettia kaikenikäisille. Tervetuloa Pirkkalaan!