Nokia

Pirkanmaan maakunta
Löydä Nokian parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Nokialla

Nokia on noin 33 500 asukkaan teollisuuskaupunki Tampereen naapurissa. Järvien kainalossa ja koskien kupeessa sijaitseva Nokia on yksi Pirkanmaan suurimmista kaupungeista. Kaupungista on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin suuntiin: sen kautta kulkevat Tampere-Pori-rautatie sekä valtatiet 11 ja 12. Tampere–Pirkkalan lentoasema sijaitsee vain 15 kilometrin ajomatkan päässä.

Pienessä kaupungissa tunnelma on ihmisläheinen, mutta läheltä löytyvät kaupungin monipuoliset palvelut. Pyhäjärven rannat ja luonto ovat osa paikallista sielunmaisemaa ja tarjoavat erinomaiset puitteet virkistäytymiseen. Vapaa-aikaa voi viettää myös mm. kylpylähotellissa, golfkentällä, jäähallissa ja laadukkailla hiihtoreiteillä.

TEHDAS 108 – Tehdassaaren Luova Keskus tuottaa monenlaisia kulttuuri- ja taidetapahtumia. Kannattaa piipahtaa myös talonpoikaiskulttuuria esittelevässä Hinttalan kotiseututalossa, -museossa ja kesäkahvilassa. Lisäksi lukuisat luontoreitit, lintutornit ja ammattikalastajien kalastuskurssit ovat suosittuja matkailukohteita. Tervetuloa tutustumaan!