Akaa

Pirkanmaan maakunta
Löydä Akaan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Akaassa

Pirkanmaalla sijaitseva Akaa on noin 17 000 asukkaan kaupunki. Se muodostuu Toijalan, Viialan sekä Kylmäkosken kuntakeskuksista ja sijaitsee Helsinki-Hämeenlinna-Tampere-kasvukäytävällä. Liikenneyhteydet hoituvat helposti moottoritien ja junan ansiosta, Tampereelle matka kestää moottoritietä vain 20 min.

Akaa tunnetaan Suomen Hunajapääkaupunkina. Akaassa aloitettiin vuonna 2009 suunnitelmallinen kaupunkimehiläistarhaus, jollaista ei tiedetä olevan missään muualla koko Euroopassa. Paikallisesta hunajasta onkin tullut oikea hittituote!

Akaassa viihdytään vapaa-ajalla monien tapahtumien ja aktiviteettien muodossa. Varsinkin 27-väyläinen frisbeegolfrata on saanut kiitosta jopa lajin ammattilaisilta. Vesistöjä riittää kunnon veneilyyn ja kalojen narrailuun, samoin melontareittejä ja luontopolkuja. Veneilyreittejä pitkin pääsee sujuvasti aina Hämeenlinnaan asti.

Akaassa on turvallista ja viihtyisää asua. Palvelut on helposti saatavilla, ja asukkaiden hyvinvointiin panostetaan. Rakenteilla ovat mm. uusi hyvinvointikeskus sosiaali- ja terveyspalveluineen sekä koulu. Eritoten lapsiperheet muuttavat Akaaseen mielellään. Tontit ovat reilun kokoisia ja edullisia hinnoiltaan.