Lempäälä

Pirkanmaan maakunta
Löydä Lempäälän parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Lempäälässä

Lempäälän saavuttaa hetkessä vaikka naapurista Tampereelta. Tämä 23 000 asukkaan kunta on kasvava ja kehittyvä alue, josta on hyvät ja monipuoliset liikenneyhteydet muualle maahan. Hurauta moottoritietä omin toimin, tule vaikka junalla tai Pirkkalan lentoasemalle koneen kyydissä.

Lempäälässä ei tarvitse toimettomana ihmetellä, sillä kunnasta löytyy paljon kivoja kulttuuritapahtumia, liikuntatapahtumia ja muita vapaa-ajan viettomahdollisuuksia ympäri vuoden. Muutamia näistä ovat Ideapark-juoksu, Puntala-rock keskellä kauneinta kesäaikaa ja Birgitta-viikot.

Kauppakeskus Ideaparkiin kannattaa suunnata, mikäli shoppailu on lempipuuhaa. Kuokkalankosken kalastusalue toimii puolestaan kalakavereiden ja vesillä viihtyjien ykköspaikkana, Zones by Särkänniemi -viihdekeskus tarjoaa kattavan huvitteluvalikoiman kaiken ikäisille.

Tai mikäli pelkkä rauha ja rentoutuminen riittää, ilman sen suurempia aktiviteetteja, on tähänkin tarkoitukseen oivallisia paikkoja; voit majoittua aina maatilasta mökkeihin tai kartanoon ja kokea esimerkiksi Sadun Saunan hellivät löylyt.