Tammela

Kanta-Hämeen maakunta
Löydä Tammelan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Tammelassa

Tule Tammelaan, Forssan ja Hämeenlinnan naapuriin! Tammela on vireä reilun 6 000 asukkaan kunta, josta löytyy monia tapoja viihtyä ja virkistyä. Yksi näistä on suosittu vapaa-ajan viettäjien ja huippu-urheilijoiden valmennus-, koulutus- ja lomakeskus Eerikkilä Sport & Outdoor Resort.

Tammela on myös kahden kansallispuiston koti. Liesjärven kansallispuistossa ja Torron kansallispuistossa retkeillään upeissa maisemissa. Talvisin Torrolla järjestetään jopa tunnelmallisia kuutamohiihtoja.

Tapahtumiakin Tammela tarjoaa. Makkaramarkkinat ja sen yhteydessä järjestettävä Valtakunnallinen Makkaramestarikilpailu kerää vuosittain noin 10 000 kävijää. Italialaisen ajoneuvomuotoilun taidenäyttely Bella Italia ja 1600-luvun henkeen vietettävä Hakkapeliitta ovat nekin kunnan vakiotapahtumia.

Kulttuuria kaipaavalle Tammelassa on tarjolla viehättävä Korteniemen perinnetila, jonka entisen metsänvartijan pihapiirissä käyskentelevät kesäisin maatilan eläimet 1900-alun tapaan. Tilalla järjestetään myös tapahtumia.

Portaan raitti ja viehättävä kylämiljöö on puolestaan varhaiskeskiajan historiaa henkivä, Härkätien tärkeimpiä pysähdyspaikkoja, josta löytyy mm. museo, kahvila-ravintola ja majoitustoimintaa tarjoava Nahkurinverstas.