Somero

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Someron parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Somerolla

Somero on hieman alle 9000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa, joka tarjoaa yhdistelmän kaupungin vilskettä ja maaseudun rauhaa. Somerolla asukkaat saavat nauttia pienen kaupungin kevyestä hulinasta ja nauttia kauniista luonnonrauhasta. Kaupunkiin on hyvät yhteydet niin tietoliikenteessä kuin katuverkossakin.

Somero sijoittuu ”kaiken keskelle”. Sadan kilometrin säteellä asuu puolet suomalaisista. Somerolla on edullista asua, elää ja yrittää. Kaupunki tarjoaa kattavat palvelut, terveydenhuolto toimii, harrastusmahdollisuuksia on uimahallista elokuvateatteriin ja unohtamatta tietenkään pallokenttää, eräreitistöjä ja uimarantoja sekä jäähallia ja ratsastuskeskusta.

Juttu tää onnistuu

Somerolla riittää nähtävää ja koettavaa. Pitkät perinteet tanssin ja musiikin parissa on tehnyt kaupungista maankuulun vai kukapa ei olisi joskus käynyt tai kuullut Ämyrin tanssilavasta tai osaisi Rauli Badding Somerjoen kappaleita ulkoa. Someron tarjoaa nähtävyyksiä kaikenikäisille. Hiidenlinna on ainutlaatuinen keskiaikaistyyppinen kivilinna ja sen vieressä liikuntaelämyksiä tarjoaa Sisumetsän Seikkailupuisto.

Baddingin kioski Paratiisi on nostalginen muistokohde ja suosittu kohtaamispaikka tunnelmallisiin kesäiltoihin. Muista nähtävyyksiä ovat tietenkin Somerniemen kesätori, Häntälän notkot (kuin palanen mystisiä Skotlannin nummia) sekä Horoskooppipuisto ja kuuluisa Muotiputiikki Helmi, jonne kannattaa piipahtaa ennen kuin kurvaat Ämyrille ja Esakalliolle tansseihin.