Ruokolahti

Etelä-Karjalan maakunta
Löydä Ruokolahden parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Ruokolahdella

Ruokolahti on noin 5 000 asukkaan vesistörikas maaseutusaaristo-kunta Saimaan rannalla. Ruokolahdella on yli 500 järveä, useita lampia sekä arvokkaita maisema-alueita.

Esimerkiksi Natura-kohde Haukkavuori, Kukonharjun kanava ja Saimaan viisi Geopark-kohdetta houkuttelevat luontomatkailijoita seikkailemaan, virkistymään ja lataamaan akkuja. Ruokolahti on niin ikään suosittu kesämökkikunta yli 3 000 loma-asunnollaan.

Erinomainen kohde Ruokolahdella on myös Karelian Fit, joka tarjoaa majoitusta, paintballia, kylpytilat, kuntosalin ja muut puitteet niin aktiviteetin nälkään kuin ramaisun hetkiin. Ruokolahdella sijaitsee myös laskettelukeskus FreeSki talvisiin touhuihin.

Eikä ulkoaktiviteetit siihen lopu. Kesäkaudella FreeSki muovautuu pyöräilykeskus Saimaa Bikeparkiksi! Kun on aika hengähtää ja tankata energiavarastoja, löytyy vaihtoehtoja murkinointiin mukavasti. Käy pöytään vaikka hotelli-ravintola Rantalinnassa tai herkuttele Lohelan suosituilla lohileivillä.