Parikkala

Etelä-Karjalan maakunta
Löydä Parikkalan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Parikkalassa

Etelä-Karjalassa sijaitseva Parikkala on noin 4 800 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa. Sinne kun saavut, aistit aidon karjalaisen tekemisen meiningin ja hyväntuulisen ilmapiirin!

Parikkalan erityisyyksiä on kansainvälisestikin harvinainen ja taiteellisesti poikkeuksellinen Patsaspuisto, joka on ITE-taiteen teoskokonaisuus sisältäen Veijo Rönkkösen 550 betoniveistosta. Niitä ympäröivä kasvillisuus tekee paikasta varsinaisen fantasiapuutarhan! Puistossa järjestetään myös konsertteja ja muita tapahtumia.

Parikkala on myös lintuharrastajien ykköspaikka. Siikalahti on Suomen arvokkain lintukosteikko ja sisämaan lajirikkain lintualue. Kesänviettoonkin Parikkala tarjoilee niin ikään parastaan lukuisten uimarantojen ja muiden virkistys- sekä kalastusmahdollisuuksien muodossa. Luontokohteista löytyy myös mm. Pyhäjärven Papinniemi, jossa on hyvä palvelutarjonta.

Parikkalassa piisaa paljon muutakin. Eikun tutkimaan, ihastumaan ja vierailua virittelemään!