Sulkava

Etelä-Savon maakunta
Löydä Sulkavan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Sulkavalla

Sulkava on noin 3 000 ihmisen kunta Juvan ja Savonlinnan välissä, Etelä-Savossa. Saimaan saaristokunta houkuttelee kesäisin myös tuhansia kesäasukkaita. Sulkava tunnetaan erityisesti silmiä hivelevistä järvimaisemistaan sekä jokavuotisista Suursouduistaan, jotka tuovat kunnalle runsaasti julkisuutta. Eteläsavolaisesta kunnasta löytyy aimo annos talkoo- ja erähenkeä sekä aktiivisia ja iloisia toimijoita.

Saimaa kaikkine mausteineen ja mahdollisuuksineen tarjoaa erinomaiset puitteet luontomatkailuun. Luonnossa voi liikkua niin meloen, patikoiden kuin hiihtäen. Oravareitti on Juvalta Sulkavalle kiemurteleva melontareitti, joka johdattaa melojan keskelle aidointa järvi-Suomen luontoa. Vapaa-ajan kalastajia houkuttelee Saimaan 16 000 hehtaarin yhtenäinen viehekalastusalue.

Pisamalahden linnavuori on yksi Suomen arvokkaimmista ja tunnetuimmista muinaislinnoista. Keskustassa sijaitseva Uitonrinteen puutaloalue on merkittävä ympäristö- ja matkailunähtävyys. Vilkaharju on maisemallisesti, geologisesti ja metsäluonnoltaan merkittävä harju- ja luonnonsuojelualue.

Tervetuloa Saimaan syliin Sulkavalle!