Rautjärvi

Etelä-Karjalan maakunta
Löydä Rautjärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Rautjärvellä

Rautjärvi on Etelä-Karjalaa kauneimmillaan! Täällä noin 3 300 asukkaan kunnassa on useita upeita kohteita, joissa kotimaamme viehkeä luonto pistää parastaan.

Esimerkiksi Hiitolanjoelta löytyy parhaat kala-apajat ja retkeilypaikat, myös teollisuushistoriallinen rakennus. Haukkavuori Etelä-Karjalan korkeimpana kohtana on niin ikään suosittu retkeilypaikka. Kaiken kaikkiaan kunnassa on mahdollisuus nauttia niin metsien hiljaisuudesta, kirkasvetisistä uimarannoista ja talvisista harrastuksista hyvin hoidetuilla ulkoilualueilla.

Rautjärvellä riittää tapahtumia. Suosituimpia on vuodesta 1999 järjestetyt Antiikki ja Keräily Kesäpäivät, joka kokoaa yhteen suvi toisensa jälkeen tuhansia antiikin ystäviä. Tapahtumaan liittyy myös heinäkuinen Kesäpäivien kulttuuriviikko. Niin ikään Miettilä Kollaus tarjoaa iloisella karjalaisella otteella mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan mm. musiikkiesitysten, työnäytösten ja luentojen kautta.

Rautjärvellä on myös rikas sotahistoria. Sen merkeissä erinomaisia käyntikohteita ovat Kollaa ja Simo Häyhä -museo sekä Miettilän historiallinen reservikasarmialue. Kunnasta löytyy monia muitakin sotahistoriakohteita.