Taipalsaari

Etelä-Karjalan maakunta
Löydä Taipalsaaren parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Taipalsaarella

Taipalsaari on elinvoimainen saaristokunta Saimaan sylissä. Se sijaitsee Etelä-Karjalan maakunnassa, noin 15 km Lappeenrannasta pohjoiseen. Luonnonkauneudestaan ja vesistöjen runsaudestaan tunnetun kunnan pinta-alasta puolet on sinistä Saimaata, kun taas toinen puoli muodostuu 700 saaresta.

Noin 4 900 asukkaan kunnan ikärakenne on nuori ja perhevoittoinen, minkä vuoksi lapsiperheiden palvelujen laatuun ja määrään on kiinnitetty erityistä huomiota. Tontteja on tarjolla ainutlaatuisella sijainnilla paitsi pysyvään myös vapaa-ajan asumiseen. 1 008 kilometrin rantaviiva tekee paikkakunnasta mökkeilijöiden paratiisin, missä viihtyvät myös veneilijät ja kalastajat.

Taipalsaari tarjoaa monipuolisesti tapahtumia ja ajanviettomahdollisuuksia. Uiminen, saunominen, surffaus ja veneily sopivat veden äärellä viihtyvälle, kun taas mantereen puolella voi patikoida kauniissa luonnossa. Upeita maisemia voi ihastella vaikkapa Pikku-Punkaharjun, Linnavuoren ja Haikkaanlahden patikointireiteillä. Vuosittaisilla Taipalsaari-päivillä voi nauttia monenlaisesta ohjelmasta. Tervetuloa Taipalsaarelle, Saimaan sydämeen!