Puumala

Etelä-Savon maakunta
Löydä Puumalan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Puumalassa

Puumala on reilun 2 000 asukkaan saaristokunta Saimaan sydämessä, syväväylän varrella. Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva Puumala on suosittu mökkikunta, jossa on asukaslukuun suhteutettuna toiseksi eniten vapaa-ajan asuntoja Suomessa. 3 000 rantakilometriä ja yli 700 saarta vetävät puoleensa niin mökkiläisiä, veneilijöitä kuin muitakin lomailijoita.

Puumala tarjoaa luonnollaan, palveluillaan ja ihmisillään erinomaiset puitteet hyvälle elämiselle ja vapaa-ajan vietolle. Kauniin järviluonnon lisäksi voi ihailla komeita siltoja henkeäsalpaavine maisemineen. Kunnasta löytyy palkittu vierasvenesatama, ja hypätä voi myös lossin kyytiin.

Paikallisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Lietveden tie ja näköalapaikka, Puumalansalmen silta ja hissitorni näköalakahvioineen, Niinisaari ja Puumalan saaristotie, Pistohiekka ja Pistohiekan lava sekä Liehtalanniemen museotila. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!