Imatra

Etelä-Karjalan maakunta
Löydä Imatran parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Imatralla

Reilun 27 000 asukkaan Imatran läpi virtaa yli 6 000 vanha koski, joka on ollut merkittävä nähtävyys koko Eurooppaa myöten jo vuosisatojen ajan. Imatran koskella sijaitsee majoitusta tarjoava, Pohjoismaiden ainoa hotelliksi rakennettu Jugendlinna, Imatran Valtionhotelli, joka on valittu maamme kauneimmaksi rakennukseksi.

Vuoksi, Vuoksen vesistöjen laskujoki, on niin ikään tärkeä osa Imatraa. Sen varrella sijaitsevat museot, urheilutalo, uimahalli ja pääkirjasto. Vuoksi toimii myös ympäri vuoden soutustadiona.

Imatran sijainti liki Venäjän ja Suomen rajaa sekä tax free -myynti tuovat kaupunkiin paljon matkailijoita ja ennen kaikkea ostomatkalaisia Venäjältä. Kaupunki onkin shoppailijan unelmakohde erilaisine liikkeineen, tuotetarjontoineen ja palveluineen.

Asukkaalle Imatra tarjoaa turvallisen ja luonnonläheisen ympäristön upeilla maisemilla. Opiskelukin sujuu mukavissa merkeissä peruskoulusta lukioon tai ammattiopistoon.