Lappajärvi

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Lappajärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Lappajärvellä

Lappajärvi on reilun 3000 asukkaan kunta. Kauniin meteoriittijärven rantamilla sijaitsee lisäksi noin 1000 vapaa-ajan asuntoa tuoden kuntaan mukavaa vilskettä vuoden ympäri.

Oletko järjestämässä yritystapahtumaa, pikkujouluja, syntymäpäiviä tai piristävää kahdenkeskistä irtiottoa? Tasokas Hotelli Kivitippu on kepeä, kaiken väen keidas aivan Lappajärven rantamilla. Kivitipussa vietät monenlaiset mieleenpainuvat hetket tärkeimpiesi kanssa.

Oletko kokeillut golfia, tai haluaisitko kokeilla? Järviseudun Golfin maastot Nykälänniemessä, keskellä Lappajärveä, mahdollistavat huikeat pelihetket niin tosipelaajille kuin lajiin tutustuville.

Lappajärven kesäteatteri ja Halkosaaren tanssilava on suosittuja kesäpäivien ja -iltojen viettopaikkoja. Idyllinen miljöö kauniin Lappajärven rannoilla tuo oman vaikuttuvan lisänsä hetkeen.

Koulutuskeskus SEDU:n Lappajärven toimipisteessä sekä Järviseudun ammatti-instituutissa, eli Jamissa voit opiskella laaja-alaisesti erilaisiin ammatteihin. Myös lukiossa, kansalaisopistossa sekä musiikkiopistossa opiskelet oman elämäsi sankariksi.

Lappajärvi majoitus – jos tarvitset lisää tietoa alueen yöpymismahdollisuuksista tai vaikkapa aktiviteeteista, yrityksistä ja kulttuuritapahtumista, löydät niitä tekemällä hakuja Fonecta.fissä.