Pedersöre

Pohjanmaan maakunta
Löydä Pedersören parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Pedersöressä

Tervetuloa Pohjanmaalle Pedersören kuntaan! Täällä asuu 11 000 asukasta, ja puhetta kuulee enimmäkseen ruotsin mutta toki myös suomen kielellä.

Pedersössä lomaillaan ilman väentungosta ja stressiä. Vaihtelevat maisemat, maaseutu ja kalarikkaat vedet avautuvat eteesi, kun lähestyt kuntaa. Voit astella luonnonkaunista vaelluspolkua, Saukonreittiä, tai pulahtaa veteen monilta kunnan uimarannoilta.

Seudulla kannattaa myös ehdottomasti tutustua eri aikakausien muinaisjäännöksiin, joista vanhimmat ovat kivikaudelta. Näitä löytyy juurikin Saukonreittiä pitkin kulkemalla. Myös pronssikauden hautaröykkiöitä, tervahautoja ja muita kiintoisia kohteita kannattaa käydä kurkkaamassa.

Kun on aika rauhoittua, voit vuokrata vaikka tasokkaan Solhaga lomamökin. Pedersöressä on myös useita hyviä ruokapaikkoja ja paikallisesti valmistettuja, maaseudun herkkumakuja tarjoavia myyntipisteitä.