Evijärvi

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Evijärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Evijärvellä

Kodikas, turvallinen ja kiireetön Evijärvi on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva 2 600 asukkaan kunta. Evijärvellä asuvat ja vierailevat pääsevät nauttimaan kauniista rantamaisemista, lukuisista järvistä ja Järviseudun kirkkaista vesistöistä. Tästä johtuen Evijärvelle on löytänyt tiensä moni mökkeilijä – kunnassa on jopa 700 vapaa-ajan asuntoa.

Evijärvellä viihdytään luonnon parissa rauhoittuen, hyvillä melonta- ja kalastusreiteillä liikkuen sekä laavu- ja nuotiopaikoilla levähtäen. Eritoten Evijärvi on lintubongareiden unelma, sillä alueella voi havaita harvinaisia lintulajeja. Lintuvesistö on arvostettu jopa kansainvälisesti! Majoittumiseen matkailijalle on tarjolla useita vaihtoehtoja, kuten hotelli TuuHet, idyllinen Maalaiskartano Puustellissa ja Sillankorven leirintäalue.

Rauhaa ja luontoa rakastavalle Evijärvi on oivallinen paikka asettua asumaan. Lapset voivat käydä koulunsa kunnassa aina lukioon asti. Harrastus- ja itsensä kehittämismahdollisuuksia tarjoavat mm. konservatorio ja kansalaisopisto.