Hollola

Päijät-Hämeen maakunta
Löydä Hollolan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Hollolassa

24 000 asukkaan Hollola hurmaa luonnollaan. Hollolassa on useita ainutlaatuisia luontokohteita, kuten suosittu perhokalastuspaikka Hammonjoki, melojien mieleen oleva Teuronjoki ja Tiirismaan luonnonsuojelualue. Kunnassa on myös Messilän laskettelukeskus, jonka tienoot muuntautuvat talven ulkopuolella muihin aktiviteetteihin.

Hollolassa järjestetään vuosittain paljon liikunta- ja kulttuuritapahtumia. Tunnetuimpia ovat Finlandia-hiihto, joka toinen vuosi järjestettävä keskiaikatapahtuma sekä kansantanssi- ja musiikkifestivaali Hollo & Martta. Historiallinen Hollolan keskiaikainen kirkko ympäröivine kylineen on aina läsnä tarjoten kiintoisaa nähtävää ja koettavaa sekä asukkaille että lomailijoille.

Asukkaalle Hollola tarjoaa rauhallisen ja maaseutumaisen ympäristön. Kunta on varsinkin kesäasukkaiden suosiossa, sillä Hollolassa on runsaasti kesämökkejä.