Padasjoki

Päijät-Hämeen maakunta
Löydä Padasjoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Padasjoella

Padasjoella vietetään luonnonläheistä arkea ja vapaa-aikaa Päijät-Hämeen järvimaisemissa. Kunnan valtteja ovatkin luonnonkauniit maisemat ja lähellä olevat vesistöt.

Padasjoen helmiä on kunnan alueelle ulottuva Päijänteen kansallispuisto, joka soveltuu eritoten vesiretkeilyyn. Patikointiin on paras Päijänne-Ilves-retkeilyreitti ja Evon retkeilyalue, joka on yksi Etelä-Suomen suurimmista metsäalueista. Luonnosta löytyy myös monen monia muita mahdollisuuksia harrastamiseen ja virkistymiseen aina Päijänteellä melonnasta kalastukseen ja frisbeegolfiin.

Musiikkia, kulttuuria ja festivaalin huumaa tarjoaa kesäisin elokuussa järjestettävä Sataman valot. Silloin Padasjoen satamassa on tarjolla musiikkia ja muuta ohjelmaa sekä herkkuja, väen vilinää ja hauskoja kohtaamisia unohtamatta.

Muitakin käyntikohteita ja mieleenpainuvia hetkiä piisaa Padajosella. Pikaisesti ja pidempäänkin vierailevat viihtyvät seudulla. Jotkut hankkivat jopa vapaa-ajan asunnon tältä suositulta mökkikunnalta.