Soini

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Soinin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Soinissa

Soini on Etelä-Pohjanmaan pienimpiin kuuluva kunta. Se on runsaista vesistöjä ja korkeita vaaramaisemia, puhdasta luontoa ja upeita virkistysalueita.

Soinissa voit esimerkiksi lähteä Arpaistenreitille, joka kuuluu EU:n E6-kaukovaellusreittiin. Reitillä järjestetään myös joka vuosi tunnettu Arpaisten patikka. Kuninkaanpolku on niin ikään erinomainen kohde, josta löytyy geokätkö.

Luonnon ylistys kiteytyy vuosittain järjestettävillä Luonto- ja erämessuilla. Siellä pääsee nauttimaan ja tutustumaan kauniiden suo- ja harjumaisemien keskelle erilaisiin tuotteisiin, tilaisuuksiin ja retkeilytapahtumiin. Muita Soinin tapahtumia on mm. musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillinen.

Soiniin voi tulla lomailemaan ja yöpymään vaikka samalla reissulla, kun vierailee Tuurin kyläkaupassa ja Ähtärin eläinpuistossa pandoja katsomassa. Matkaa kertyy vain noin 45 min.