Tervola

Lapin maakunta
Löydä Tervolan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Tervolassa

3 000 asukkaan Tervola Lapissa tarjoaa kumpuilevia metsiä, kala-apajia ja vesillä liikkumisen mahdollisuuksia. Tapahtumia järjestetään kesästä talveen ja kulttuurista ei tarvitse nähdä nälkää.

Tervola on ennen kaikkea luonnossa viihtyvän ihannepaikka. Metsät, vaara ja joet sekä rakennetut liikunta- ja ulkoilureitit kutsuvat kulkijaa. Piipahda vaikka Kätkävaaran luontopolulle tai laske vene Kemijokeen. Ihaile puhtaita maisemia, joiden äärellä keho ja mieli virkistyvät.

Monet Tervolan tapahtumat vetävät väkeä naapurikunnista asti. Suosituimpiin kuuluvat Maaseudulta käsin -messut, talven kohokohta on Paakkolan Pilkit ja syksyllä tapahtuu syysmarkkinoiden merkeissä. Hulvaton kisailu on puolestaan Ämpäripääpäivien yhteydessä järjestettävä Ämpäripää, jossa ratkaistaan ämpärinheiton mm-mestaruus.

Tervolaan on helppo saapua. Junalla pääsee ja lentokoneet lennättävät läheisimmille Kemi-Tornion ja Rovaniemen lentoasemille.