Koski Tl

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Tl. Kosken parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Tl. Koskella

Koski TL on viihtyisiä 2500 asukkaan kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Varsinais-Suomessa Turun, Salon ja Forssan keskellä. Kunnan halki kulkee yksi sen merkittävimmistä nähtävyyksistä, historiallisestikin merkittävä yli tuhat vuotta vanha maantie, Hämeen Härkätie, joka kulkee Turusta Hämeenlinnaan. Kunnan läpi virtaa Paimionjoki ja kunnan alueella juoksee vapaana neljä koskea, joista kunnan nimikin juontuu. Paimionjoen koskista suurin on Patakoski, joka sijaitsee aivan kunnan keskustan tuntumassa.


Kokoaan suuremmat palvelumahdollisuudet

Kosken kunnassa on pieneen kokoonsa nähden kattavat palvelut, kuten uusi päiväkoti, puhtaan sisäilman ala- ja yläasteet sekä valtakunnallisesti hyvin pärjännyt seudullinen lukio. Koski Tl on moderni kunta, jolla on hyvä taloustilanne, varsin korkea omavaraisuusaste ja maltillinen hintataso, kaunis luonto ja joustava hallinto. Koskella toiminnan lähtökohtina pidetään kuntalaisten yhteisöllisyyttä, kunnan kehittymistä, ympäristön hyvinvointia sekä asukkaiden hyvinvointia ja vaikutusmahdollisuuksia.

Kosken kunnan ylitse ulottuu Hevonlinnanharju, joka on pitkittäisharjumuodostelma ja sen luonto tarjoaa kuntalaisille upeat ulkoilumahdollisuudet. Harjujen keskellä sijaitsee Kosken keidas – kaunis, pyöreä ja syvä Hevonlinnanjärvi.


Koskelaiset yrittäjät ja onnistujat

Koskella on eloisa yritys- ja yhdistystoiminta sekä aktiivinen urheiluseura Kosken Kaiku ry. Kunta tarjoaakin monipuoliset liikuntamahdollisuudet kaiken ikäisille. Koski Tl onkin tunnettu menestyksestä mm. lentopallon, pöytätenniksen ja yleisurheilun saralla. Elinvoimaisen yrittäjyyden kukoistaessa lähes kaikki tarvittavat palvelut löytyvät oman kunnan alueelta ja toiminta on sujuvaa koskelaisten tiiviillä yhteistyöllä.