Siikalatva

Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Löydä Siikalatvan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Siikalatvalla

Siikalatva on Suomen keskipiste Pohjois-Pohjanmaalla! Tämä nuori, noin 5 300 asukkaan kunta sijaitsee kuvankauniin luonnon keskellä, jonne voi saapua vaikka koko perheen voimin retkeilemään. Siikalatvalla pääsee luonnon lisäksi kokemaan idyllisen kylämiljöön, välittömän tunnelman ja ystävällisten ihmisten kohtaamiset.

Luonnosta voi nauttia samoilemalla erämaita tai hoidettuja retkeilyreittejä pitkin. Suosittuja kohteita ovat Haapavuori, Pelson luonnonpuisto, Kurunnevan lintujärvi ja Euroopan suurpatoihin kuuluva Uljuan tekojärvi. Majoittumiseen oiva vaihtoehto on esimerkiksi Maalaiskartano Pihkala.

Tapahtumien nälkäkin lähtee Siikalatvalla. Esimerkiksi joka heinäkuu järjestetään riemukkaat kyläpäivät. Tämän ja monet muut tapahtumat ja kohteet tavoittaa sujuvasti. Kunta sijaitsee nimittäin valtatie 4:n ja kantatie 8:n varrella, ja esimerkiksi Oulusta matka taittuu jopa alle tunnissa. Moni on hankkinut jopa kesämökin kunnasta, alueella sijaitsee lähes tuhat vapaa-ajan asuntoa.