Siikajoki

Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Löydä Siikajoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Siikajoella

Tervetuloa virkeiden kylien ja vehreiden maisemien Siikajoelle Pohjois-Pohjanmaalle! Siikajoen sanotaan olevan joen ja meren kunta, sillä se ulottuu aina sisämaan lakeuksilta Pohjanmerelle saakka. Kunnassa nautitaan rauhallisesta elämänmenosta historiaa huokuvassa maaseutumiljöössä.

Siikajoen keskus palveluine ja liikkeineen on Ruukin idyllinen maalaiskylä joen varrella, jonka alueella on muinoin sijainnut vanha ruukki. Harrastuksiin ja virkistymiseen kunnassa on tarjolla mitä monipuolisimpia vaihtoehtoja golfaamisesta boulderointiin, tapahtumien moninaisuutta unohtamatta.

Vuosittain Siikajoella järjestetäänkin useita uniikkeja tapahtumia, kuten Ryskypäivät, Väressäikän kalajuhlat sekä luomu- ja lähituotemarkkinat. Yksi erikoisemmista lienee Kansansääennustuksen SM-kisat.

Siikajoen ihanuudet tavoittaa sujuvasti ja nopeasti. Oulusta matkaa autolla tai junalla puolessa tunnissa, samoin Raahesta. Oulunsalon lentokenttäkin on vain noin 40 min päässä.