Muhos

Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Löydä Muhoksen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Muhoksella

Muhoksella eteesi avautuvat vaihtelevat peltomaisemat, jyrkät rantatörmät ja kosket. Luonnon kauneus, rauha sekä erämaa- ja vaelluskohteet tuovat tähän Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevaan kuntaan väkeä kauempaakin. Muhoksen maisemia värittävät myös sen läpi virtaava Oulujoki ja ainutlaatuinen, monimuotoinen Oulujokilaakso.

Oulujokilaaksossa sijaitsee Suomen ainoa UNESCOn Geopark-statuksen saanut matkailualue, jossa pääsee ihastelemaan jääkauden muovaamaa ympäristöä. Muhos GolfPark tarjoaa puolestaan golfia monessa muodossa. Park kuuluu Oulujokilaakson Golf -alueeseen, joka on maailman ensimmäinen GolfPark-huvitusalue.

Kulttuurikohteitakin piisaa Muhoksella, onhan kunnalla vahvat kulttuuriperinteet. Esimerkiksi Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa järjestetään konsertteja, juhlia ja tilaisuuksia. Myös luonnonkauniissa ympäristössä sijaitseva Taidegalleria Terttu Jurvakainen tarjoilee kaunista ja kiintoisaa katsottavaa.