Kokemäki

Satakunnan maakunta
Löydä Kokemäen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kokemäellä

Kiehtova ja kaunis Kokemäki sijaitsee Satakunnassa, Porin naapurissa. Sen läpi virtaa 121 km pitkä Kokemäenjoki, josta kaupunki on saanut nimensä. Vierailulle hujauttaa hetkessä Valtatie 2:ta pitkin oman ajoneuvon lisäksi julkisilla, kuten vilkkaasti liikennöidyillä linja-autoilla. Myös juna pysähtyy kaupungin rautatieasemalla.

Kokemäeltä löytää rautakauden ja keskiajan muinaisjäännöksiä. Kustaa III:n kivikirkko lepää joen läheisyydessä, museosilta henkii sekin historiaa. Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto tuo omat, ainutlaatuiset luontonäkymänsä kävijän ihasteltaviksi, tarjoten myös mainiot puitteet retkeilyyn.

Paikkojen ja nähtävyyksien lisäksi Kokemällä järjestetään monenmoista mukavaa tapahtumaa. Tulkkilan yö, Satasoitto-musiikkifestivaali ja Henrikin Markkinat keräävät niin seudun asukkaat kuin kauempaa saapuvat yhteen. Majoitusta tarvitsevalle löytyy paikka hotellista tai mökki luonnon rauhasta. Kaikki tarvittavat päivittäispalvelut ja erikoisliikkeet löytyvät myös kaupungista.